Portfolio

Leuk dat je een kijkje neemt. Hier vind je een selectie van mijn werk. Interesse wat ik voor jou kan doen? Neem contact op.

Columns HSP & Werk

Voor HSP & Werk schrijf ik maandelijks een column voor mede-HSP’ers en hoogbegaafden. HSP & Werk plaatst de columns op hun website, in de nieuwsbrief en op social media.


Thomas. Een duivels dilemma na de NIPT (wordt aan gewerkt)

Momenteel schrijf ik aan mijn eerste boek. Een persoonlijk non-fictie verhaal over mijn eerste zwangerschap. Een tweelingzwangerschap waar geluk en verdriet dichtbij elkaar liggen: het meisje is gezond, het jongetje is belast met het Syndroom van Down. Wat en hoe beslissen we? En hoe geef je dat een warme plek in je hart?


Website TechMetric

TechMetric wilt een website die wordt onderhouden én gevonden door potentiële klanten, maar door gebrek aan tijd en kennis lukt het niet. Samen maakten we de website in WordPress. TechMetric leverde inhoudelijke kennis, ik bouwde de website, installeerde Google Analytics en schreef de teksten. Maandelijks actualiseer ik de website en social media met (marketing)teksten.


Een kijkje in de keuken bij… AKD

De IC Direct brengt me naar Amsterdam Zuid. Vanaf daar loop ik door de torenhoge kantoren van de Brauw en Boekel langs de VU richting het pand waar AKD huist en claimt de ‘world’s most sustainable office building’ te zijn.

De lunch blijkt niet zo verantwoord als bij Kennedy van der Laan, gezellig familiaal zoals bij Rutgers&Posch of vooruitstrevend als bij BvdV. Het is een typische kantoorlunch waarbij…


Meesterchef: Frederique ten Berge

Sommige advocaten zijn niet alleen meester in de rechten, maar ook meester in de keuken. In deze nieuwe serie proberen we te achterhalen waar het culinaire hart van de meesterchef sneller van gaat kloppen. Deze keer: een lunchafspraak met advocaat Frederique ten Berge in Le Jardin te Utrecht.

Frederique wordt enthousiast begroet door de bediening van Le Jardin – ze komt hier duidelijk vaker. Ze vertelt dan ook meteen…


Een kijkje in de keuken bij… Rutgers & Posch

Rutgers & Posch heeft geen ‘bedrijfsrestaurant’ in de normale zin van het woord. Er is een klein keukentje aanwezig met koelkasten en aanrecht. De boodschappen worden geleverd door Albert Heijn en de extra’s worden door de studenten gehaald in de stad.

Toen het advocatenkantoor begon was een tafel voor 15 personen voldoende, maar intussen…


Artikel van Mara Grimm in LXRY waaraan ik meewerkte tijdens mijn stage

In Radar, artikel van Mara Grimm m.m.v. Juliette